Наставникът на Крумовград - Станислав Генчев, даде специално интервю за предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT, в което разкри доста любопитна случка преди мача с Лудогорец. Той сподели, че лекарският щаб на българския шампион е излекувал Серкан Юсеин, който на другия ден е вкарал гол, и е дал асистенция срещу "орлите".

"Без значение в момента срещу кой и къде играем, те играят със самочувствие. Това се видя и в мача срещу Лудогорец, който от началото на пролетния полусезон е допуснал три гола, а ние успяхме да вкараме три гол в Разград и да си тръгнем непобедени. И то може спокойно да се каже срещу титулярния отбор на Лудогорец, а ние бяхме без двама наказани, дава контузени, а Серкан Юсеин беше болен в деня преди мача и беше до последно под въпрос.

Тук е моментът  е да благодаря на хората от Лудогорец, които направиха всичко възможно да ни помогнат с лекарска намеса той да се върне в игра. Защото, ако не ни бяха помогнали, нямаше да играе. И на другия ден той се оказа решаващ футболист с гол и  асистенция, но в Лудогорец постъпиха абсолютно феърплей, помогнаха да стане един хубав мач и помогнаха най-добрият ни футболист да не липсва", заяви Генчев.