Отборите на Крумовград и Локомотив Пловдив излизат един срещу друг в мач от първата шестица на efbet Лига. Срещата на базата в “Коматево” е днес от 19:15 часа и ще бъде предавана от DIEMA SPORT, в Gong.bg може да проследите всичко най-интересно. Двубоят ще бъде ръководен от Михаел Павлов.
 
Локомотив Пловдив се бори с Левски за четвъртото място, което ще даде право на бараж за Европа при положение, че Лудогорец спечели Купата на България. Разликата между "смърфовете" и "сините" е само една точка. 
 
Независимо от резултатите на Крумовград до края на сезона, отборът ще изпрати отличен дебютен сезон в елита. Тимът на Генчев е в невероятна серия от 13 мача без загуба. 
 
Добрата новина за Крумовград е завръщането в състава на Вячеслав Велев и Ренан след наказания. Пловдивчани отново ще са без Хорхе Сегура, който изтърпява санкция от 2 мача от Дисциплинарната комисия. 
 
Двата тима вече играха два пъти един срещу друг през сезона. Локомотив Пловдив победи с категоричното 4:0 у дома, а след това Крумовград спечели с 3:1.