Приятната изненада в efbet Лига - Крумовград, е насочил вниманието си към треньора на ЦСКА Стамен Белчев, ако се стигне до раздяла със Станислав Генчев, който е свързван с Левски. Това ще отвори вратата за нов специалист, който да продължи възхода на тима.

От ноември насам Крумовград е непобеден, като в последните си 14 мача от шампионата записва 8 победи и 6 равенства, което ги класира за първата шестица на първенството. В последния кръг отборът победи Локомотив Пловдив с 4:1 в "Коматево".

Сега новаците разглеждат няколко кандидати за наследник на Генчев, сред които е и името на Стамен Белчев. Въпреки че за 55-годишния специалист от Хасково приоритет остава оставането в ЦСКА, който пое отбора миналия месец, това изглежда малко вероятно. За треньорския пост в Борисовата градина се спрягат имената на Любослав Пенев и Александър Томаш. Ако Белчев бъде освободен от ЦСКА, е малко вероятно да се завърне в дубъла, който следващия сезон ще участва във Втора лига.

Стамен Белчев вече е бил начело на отбор от Източните Родопи – два пъти е ръководил Арда. Тимът от Кърджали също проявяваше интерес към него през последните седмици, но вероятно там ще се завърне Александър Тунчев, който ще замести Николай Киров.