Нападателят на Крумовград - Александър Колев, говори пред медиите след гръмката победа на неговия отбор с 3:0 като гост на ЦСКА 1948. Той призна, че се чувства добре в тима и отказа да коментира слуховете за негов трансфер в Ботев Пловдив. 
 
"Играхме доста добре и организирано. Борихме се много и можехме да постигнем още по-изразителна победа, ако не бяхме изпуснали 3-4 положения. Знаехме, че съперникът ще отпадне физически, защото имаха мач за Купата.
 
Ако трябва да оценя представянето на нашия отбор през есента, ще кажа много добър 5. Всички ни отписваха в началото, но съм щастлив, че завършихме с две победи и сме в средата на класирането. Имаме някои затруднения относно организацията на това къде да тренираме, но пък играем като отбор и това дава резултат. 
 
Надявам се вторият полусезон да е по-успешен. Иска ми се да завършим редовния сезон между 6 и 10-то място, за да играем спокойно. Ще е глупаво да кажа, че можем да се борим за бараж за евротурнирите. 
 
Изпращам много добра година както в професионален, така и в личен план. Стигнах до националния отбор с много труд, старая се да помагам и на младите. 
 
Чувствам се добре в Крумовград и не искам да говоря за трансфери, това е въпрос към ръководството", заяви Колев.