Треньорът на Крумовград - Атанас Рибарски, коментира победата над Септември с 2:0. Той призна, че петте поредни загуби са тежали много на отбора му и се е надявал на ранен гол срещу столичани, който да успокои играчите.
 
„Не знам доколко е заслужена победата. Надявахме се на ранен гол, който да ни успокои. Не се получиха нещата, както го очаквах. Хубаво е, че падна гол, за да се успокоим. Доволен съм, че не допуснахме чисти голови ситуации пред нашата врата.
 
Всичко тежи, като си загубил пет пъти. Няма значение как. Имахме тежка серия. Надали можем да се оправдаем, но така се случи. Играхме на препълнения стадион  „Георги Аспарухов“, на „Тича“, домакинстваме на Ботев Пловдив, а всъщност сме гости.
 
Имаме доста креативни играчи, които могат да създават голови ситуации и да ги реализират. В много срещи заслужавахме да вкараме голове.
 
Относно входящи и изходящи трансфери, има интерес и в двете посоки, но нищо конкретно. Отборът е балансиран, надявам се да натрупаме точки. Хубаво е, че ще влезем в паузата с победа. Ще имаме почивка, след което започваме да се готвим за предстоящите мачове“, заяви наставникът на Крумовград.