Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев остана доволен от равенството 1:1 като гост на Арда Кърджали в мача от 26 кръг на efbet Лига. Тимът му трябваше да догонва в резултата, но успя да изравни още преди почивката.

„Искам да поздравя футболистите за начина, по който изиграха мача. Получихме рано гол, но реагирахме и успяхме да изравним, след това имахме още няколко положения, през второто полувреме играхме малко по-дефанзивно. Но мисля, че е закономерен резултат“, сподели Генчев.

Чинонсо Офор откри за Арда с дебютния си гол за тима още в 5-а минута, а Вячеслав Велев изравни в 29-а минута за Крумовград.

„Арда имат добър отбор с високи цели, мисля, че стана добър мач за българските стандарти, мисля, че и привържениците на двата отбора трябва да бъдат доволни“, допълни наставникът.

„Изключително голямо желание и дисциплина трябва да показваме в предстоящите срещи, следващият мач срещу Хебър не е изключение, в добра серия се намираме и се надявам да спечелим трите точки“, каза Генчев.

Равенството запази позициите на двата отбора в таблицата - с равни точки (36) делят 7-8-о място.