ЦСКА 1948 посреща на стадиона в Бистрица новака в елита Крумовград. Срещата на стадион „Витоша“ е с начален час 12:30 и ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT.

На страницата Gong.bg ще може да проследите мача минута по минута.

„Червените“ от Бистрица изпращат доста турбулентен есенен полусезон, в който извършиха една треньорска смяна – тази на Атанас Рибарски с Николай Панайотов. Към момента тимът се намира на шесто място в класирането с 32 точки.

В последните седмици отборът на Панайотов стабилизира изявите си. Финалистът за Купата продължи своя път и във втория по сила турнир, елиминирайки Берое за 1/4-финал.

Наставникът Панайотов няма да може да разчита на превърналия се в титуляр с течение на сезона Неделко Пишчевич, а под въпрос са Радослав Кирилов и Симеон Петров. Добрата новина за бистричани е завръщането на Генадий Ганев.

„Жълто-сините“ от своя страна ще опитат да закрият подобаващо първия си полусезон в елита с добър резултат в полите на Витоша. Преди седмица новакът спечели първата си победа със Станислав Генчев начело – 1:0 над Берое. До момента крумовградчани имат една-единствена победа като гост през сезона. На страната на Крумовград е психологическият момент от сблъсъците с ЦСКА 1948 – първият мач през сезона бе спечелен от дебютанта в елита.