Крумовград приема Лудогорец в последния мач от неделната програма на 12-ия кръг на еfbet Лига. Двубоят е днес от 21:30 часа на спортен комплекс "Никола Щерев - Старика" в пловдивския квартал "Коматево" и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим най-интересното от двубоя на живо. 

Домакините изпитват сериозни трудности през този сезон, като преди паузата в първенството постигнаха втората си победа от началото на кампанията - 2:0 над Септември София. Тимът на Атанас Рибарски има и пет загуби, като е вкарал едва три гола до момента. 

В същото време "орлите" допуснаха грешна стъпка, завършвайки 0:0 у дома срещу Черно море. Разградчани са един от двата отбора, заедно с ЦСКА 1948, които все още нямат загуба в шампионата. Тимът събра 13 точки до този момент, като има и два мача по-малко от повечето отбори. 

Крумовград беше един от най-неудобните отбори за Лудогорец през миналия сезон, който беше дебютен в елита на днешните домакини. Двата отбора изиграха три мача помежду си. В първия крумовградчани се наложиха с 3:1. След това "орлите" постигнаха труден успех с 1:0, а третата среща завърши 3:3. 

Добрата новина за треньора на Лудогорец Захари Сираков е, че ще може да разчита на последното ново попълнение Ерик Маркус. Аут за мача е Агибу Камара, който е наказан. 

Главен съдия на мача е Мартин Великов. 

подкрепя българския спорт