Крумовград и Левски излизат един срещу друг в мач от 34-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е от 16:00 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно.
 
Сблъсъкът в Коматево ще остане в историята като първия мач в елита на българския футбол, ръководен от жена. Християна Гутева получи наряд за двубоя, ще й помагат опитните Иво Колев и Мартин Ангелов. Ивайло Стоянов пък ще е ВАР арбитър. 
 
Днешният двубой ще е специален и за вратаря на Крумовград – Янко Георгиев. Той ще запише мач номер 200 в елита на българския футбол. Дебютът му бе преди повече от 11 години -  на 15 март 2013-а на вратата на  Черноморец срещу Ботев Пд (1:2). След това кариерата му премина през другия бургаски тим – Нефтохимик, Септември Сф, Ботев Пд и Пирин преди да стигне до Крумовград. 
 
В Крумовград са амбицирани да удължат впечатляващата си серия без загуба. До момента новакът в елита им 15 поредни мача, в които не е допуснал поражение. 
  
Левски пък доиграва сезона в пореден опит да се извини на феновете си за разочароващия сезон, който изпращат. "Сините" няма да играят в евротурнирите, а ще завършат и извън топ 3. 
 
В редовния сезон двата отбора не успяха да се победят. Свубоят през есента в Коматево давърши 2:2, а на "Герена" - 0:0.
 
Треньорът на Крумовград - Станислав Генчев, е спряган за наставник на „сините“ от следващия сезон, въпреки че до момента няма нищо официално. Говори се и за интерес на Левски към голмайстора Алекс Колев, новоизлюпения национал Серкан Юсеин и бразилеца Патрик Луан.
 
В последния кръг Левски победи Локомотив Пловдив)с 2:1 на "Лаута", а Крумовград завърши наравно 2:2 с ЦСКА в столицата.