Левски все още има интерес към привличането на Серкан Юсеин. Халфът на Крумовград е в списъка на желаните от новия треньор на столичани Станислав Генчев, който е бившият наставник на хита от миналия сезон в efbet Лига. В момента ръководството на "“сините“ води преговори за неговия трансфер.

Юсеин има договор с Крумовград до лятото на 2025-а година, така че за неговото привличане ще е необходимо плащане на трансферна сума. През уикенда са се провели срещи между агентите на играча и представители на Левски, като и двете страни се надяват да стигнат до споразумение. За неговия трансфер ще бъдат ползвани част от средствата от продажбата на Хосе Кордоба в английския Норич Сити.

28-годишният Юсеин направи силен сезон, като записа 30 мача, отбелязвайки пет гола и седем асистенции. Неговите изяви му спечелиха повиквателна за националния отбор и дебют в контролната среща срещу Румъния в Букурещ. През кариерата си Юсеин е играл за отборите на Ботев Пловдив, Лудогорец, Царско село, ЦСКА 1948 и Берое, като има желание да излезе в чужбина, но е склонен отново да работи отново с Генчев в Левски.