Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Валентин Илиев, остана доволен от създадените положения при равенството 1:1 в гостуването на Крумовград, но не и от пропуските не неговите футбоисти. Той коментира и своето бъдеще начело на "червените".

„Първите 10 минути не започнахме с необходимата концентрация. След това взехме контрол върху срещата, имахме немалко ситуации да отбележим гол. Две от тях бяха сами срещу вратаря. Като не вкарваме такива положения, трудно ще побеждаваме. Това беше ключовото днес. Контролирахме двубоя и единственото, което не ни достигаше, е реализирането на втори гол“, започна Илиев.

Снимки: Startphoto.bg
22 снимки

„Всяка една ситуация е ключова. Хубаво е, че реагирахме адекватно и създадохме положения, които трябваше да вкараме. Ако пропуснеш едно, случва се на всеки. Когато са две-три, тогава не е ОК. Трудно се побеждава, когато не вкарваш положения като тези“, продължи треньорът на „червените“.

„До този момент не е имало никакво напрежение върху мен. Фокусиран съм върху отбора си. Има си хора, които решават тези неща. Ако преценят, че трябва да съм аз човекът, няма никакъв проблем“, завърши Илиев.

подкрепя българския спорт