Защитникът на Хебър Лазар Марин премина в друг елитен отбор от Първа лига - Крумовград, но тимът от Пазарджик показа уважение към вече бившия си футболист и му благодари за всичко показано през изминалия сезон.

"Благодарим му от все сърце за сърцатата игра и себераздаването през сезон 2023/2024 с фланелката на Хебър. Той пристигна от ФК ЦСКА 1948 (София) на 23 юни 2023 година и изигра 31 мача за първенство (2 669 минути), в които отбеляза 1 гол, даде 2 голови асистенции и получи 5 жълти картона. За Купата на България той взе участие в 3 мача (270 минути). Не се контузи, не получи нито едно наказание и показа, че на него може да се разчита. С екипа на Хебър той записа и мач номер 200 в елита на българския футбол, за което получи плакет от сайта ни. Феновете в Пазарджик винаги ще помнят и обичат играча с номер 24, който направи 2024 незабравима с изявите си и отношението към привържениците.

Благодарим ти, Лазаре! Ти винаги ще бъдеш един от нас! Желаем ти здраве и много успехи", се казва в съобщението на клубния сайт.