Наставникът на Крумовград – Атанас Рибарски, даде оценката си след поражението с 0:3 на неговия отбор от Черно море.

Младият треньор се надява тимът да преустанови серията от поражения в следващите мачове и да се върне обликът на отбора.

„При положение, че си загубил с три гола не може да се говори за позитивизъм. Трябва да вадим изводи и какво да предприемем как да не се допуска това“, стартира Рибарски.

StartPhoto.bg
25 снимки

„В игрови план до гола все едно игра един отбор. След първия гол, допуснахме няколко минути, в които като че ли, видях обезверяване при нас. Тренирахме и се готвихме за тази защита на фланга. Създадоха няколко ситуации. Дали за недоглеждане или подценяване, то в пореден мач правим една грешка и получаваме гол. Това много ни тежи в развоя на мача“.

„Трябва да намерим решение напред. Алекс Колев е футболист, който знаем какво присъствие има навсякъде. Имаме достатъчно добри футболисти. За съжаление, тези загуби се отразвят. Разбирам ги. В най-песимистичните ми очаквания не съм предполагал, че може да влезем в такава серия. Не е времето да търсим оправдания. Няма особено значение, надявам се в следващите мачове да излезем от тази ситуация“, продължи треньорът на Крумовград.

„Трябва да победим Септември. Трябва да вкараме гол и да не допускаме. С оглед това, че следващият противник не е спечелил все още мач, но приоритет за мен е е да върнем облика на отбора в може би първите 2-3 мача. Ако може после и да оставим на заден план загубите, тъй като ако човек живее с тях, по-скоро не може да продължи напред“, завърши Атанас Рибарски.

подкрепя българския спорт