Старши треньорът на Крумовград Атанас Рибарски коментира поражението с 0:3 от  Левски на стадион „Георги Аспарухов“ в мач от четвъртия кръг в efbet Лига. Наставникът на крумовградчани призна, че воденият от него тим е загубил двубоя „във въздуха“.

„Първият гол обърка плановете ни. Въпреки това, продължихме да следваме плана си. Не мисля, че загубихме мача при игрови ситуации, а по-скоро във въздуха при статични положения“, заяви Атанас Рибарски.

„И двете – съперникът изигра добре ситуациите, а ние не се справихме добре. Това е причината да загубим двубоя – статичните ситуации. Повече ме притеснява, че не отбелязваме, отколкото статичните ситуации“, каза още той.

„По-скоро не се получи играта за втора топка, затрудниха ни с подаванията към централните им нападатели, преходите ни, атаката на защитата им също не се получи“, каза той.

„Да, и Левски, и Ботев Пловдив са силни отбори. Със сигурност ще трябва много време, ще трябват мачове. Едно е да се работи на тренировка, но по време на мача е различно. Не говоря само за взаимодействие. Не мисля, че излязохме респектирани и да се браним и защитаваме, напротив“, заяви старши треньорът на Крумовград.

„Мисля, че има доста футболисти, които са играли в такива мачове. Със сигурност е оказало влияние на домакините, докато нас ни мотивира. Можехме да се противопоставим и да изиграем няколко ситуации в половината на противника по-добре, за да си тръгнем с отбелязан гол“, завърши специалистът.

подкрепя българския спорт